top of page

Purplepoint LABS

Ett anpassningsbart system.

Skräddarsydda lösningar för era behov.

När ni snabbt vill få fram en prototyp att testa i skarp miljö, står vårt Purplepoint LABS till ert förfogande. När vi hittat en optimal kombination av sensorer, kapsling, kommunikationslösning och datahantering, då hjälper vi er att produktifiera och få ut produkterna i volym.

Purplepoint för dig.

Prototyping

Digitalisering är på modet. Det har accelererat de senaste åren och kommer att fortsätta in i framtiden med ständig utveckling av förbättrad hårdvara, nya kommunikationstekniker och effektivare mjukvara. Digitalisering erbjuder till synes oändliga möjligheter. Men det är en djungel att ta sig igenom. Många företag har satsat stora pengar på misslyckade projekt, hur ska man hitta rätt?

Vad är 

Purplepoint?

Läs mer om hur vår lösning Purplepoint fungerar och kan implementeras för just dina behov.

Vårt svar på den utmaningen är Purplepoint LABS. Genom ett sinnrikt modultänk har vi utvecklat en effektiv verktygslåda av byggstenar som gör att vi kan fokusera på att förstå kundens behov och därefter snabbt tar fram en prototyp som vi kan testa i skarp miljö. Det kan handla om att hitta en optimal sensorteknik för att mäta sådant som tryck eller vätskenivåer. Vi använder 3D-printing för att snabbt ta fram varianter på kapsling som kan testas för att fungera i en skarp miljö. 

m2m 2020 foto Johnny Lindgren - 77 av 10

Produktifiering

När vi hittat en optimal lösning för era behov under prototyp-fasen, gäller det att säkerställa att det går att få ut den i volym till era kunder. Produkten ska certifieras, kunna tillverkas kostnadseffektivt och me ett minimum av risk för återkallelse. Den ska också gå att samla in för återvinning och cirkulation. 
Som en del av konceptet Purplepoint LABS hjälper vi er att produktifiera lösningen så att ni kan sälja och distribuera era digitaliserade produkter över hela världen.

m2m 2020 foto Johnny Lindgren - 90 av 10

Ett enda samtal kan

nå långt.

Vill ni också dra fördelar av att digitalisera era produkter eller verksamhet? Kontakta oss för att få hjälp med att hitta en lösning som passar just er.

LABS
bottom of page