top of page

Purplepoint

Det har aldrig varit enklare

att ansluta till Internet of Things

Purplepoint är en komplett teknikplattform för uppkoppling av era produkter och utrustning, hela vägen från hårdvara till mjukvara. Den kan inte vara enklare. 

 

Utveckla inte det som vi redan utvecklat åt er!

All er data. Samlad.

Digitaliseringen kan börja.

Oavsett om ni bygger en ny produkt eller förbättrar en befintlig är Purplepoint det enda som krävs för att snabbt och enkelt koppla upp era enheter.


Med Purplepoint behöver ni inte lägga tid och kraft på att förstå tekniken på detaljnivå och upphandla kostsamma konsulter. Ni kan fokusera på er kärnverksamhet och låta Purplepoint göra jobbet.

MacBookAdmin1-1.png
purplepoint.png
PP

1

2

nodeIcon.png

Purplepoint

Node

Testa fram rätt sensorer och implementera Purplepoint Node i redan befintlig produkt och gör er produkt trådlös.

hubIcon.png

Purplepoint

Hub

I miljöer med dålig täckning tar Purplepoint Hub emot alla signaler från noderna och för vidare till Purplepoint Cloud.

3

laptopIcon.png

Purplepoint

Cloud

Samla all data från nodernas sensorer i Purplepoint Cloud med skräddarsydda, överskådliga Dashboards.

Varför Purplepoint?

Er data. I realtid. Var som helst.

Anledningen till att Purplepoint överhuvudtaget utvecklats är att vi vill med vår mångåriga erfarenhet hjälpa till att förenkla uppkopplingen av enheter. Och detta oavsett vad det är för något. Är det en producerande maskin, eller vill man mäta en nivå någonstans i världen? Det ska inte vara så svårt att komma i mål!

Våra kunder har genom åren haft önskemål om att koppla upp deras produkter. Vi lyssnade på detta och utvecklade plattformen Purplepoint® med både hårdvara och mjukvara. Med Purplepoint® får man en komplett plattform som gör det just enkelt och snabbt att komma i mål med en implementering av produkter till IoT.

Purplepoint® står för all kommunikation, säkerhet, lagring var än er produkt befinner sig i världen. Vi hjälper er hela vägen från implementeringen av vår ”Node” till ett helt fungerande system. Och det går snabbt!

m2m 2020 foto Johnny Lindgren - 82 av 10
m2m 2020 foto Johnny Lindgren - 80 av 10

Ett enda samtal kan
nå långt.

Vill ni också dra fördelar av att digitalisera era produkter eller verksamhet? Kontakta oss för att få hjälp med att hitta en lösning som passar just er.

bottom of page