top of page

Automation

Sedan 1992. 

Med andra ord: Vi kan framtiden.

M2M Solutions kombinerar IT och automation på ett unikt sätt. Vi har lång erfarenhet av de utmaningar som tillverkningsföretagen står inför genom en stark kundbas i Sydsverige. Vi hjälper er att bygga den digitala fabriken!

Framtidens industri är här.

Purplepoint i tillverkningsindustrin

Flera globala megatrender sammanfaller för att skapa enormt tryck på tillverkningsföretag för att öka produktivitet och effektivitet: kundernas efterfrågan på individualiserade produkter resulterar i kortare livscykler och mer komplexa produkter; globalisering av marknader, konkurrens och leveranskedjor intensifierar jakten på marknadsandelar och talang. Den stora möjligheten att hantera dessa utmaningar är digitala, intelligenta lösningar för tillverkningssektorn. 

För att nämna några exempel: uppkopplade maskiner som 'pratar' med varandra och automatiskt justerar inställningar för att optimera produktiviteten; kollaborativa robotar som interagerar med mänskliga operatörer för att maximera drifttid och säkerhet; kvalitetsinspektion baserad på Artificiell Intelligens som minimerar kvalitetsbortfall. I Europa har dessa digitaliseringstrender och möjligheter blivit kända som Industri 4.0.

Vad är 

Purplepoint?

Läs mer om hur vår lösning Purplepoint fungerar och kan implementeras för just dina behov.

Med hjälp av Purplepoint kan våra kunder hänga med i dessa trender genom att digitalisera, följa upp och styra sina produktionsflöden. Med OEE-system kan produktionstakten optimeras för maximal effektivitet.

m2m 2020 foto Johnny Lindgren - 82 av 10

Automationstjänster

Vi har många samarbetspartners men tror att man håller uppe kompetensen bäst genom att också kunna jobba med våra kunders produkter på plats!
 

Vi har lång erfarenhet av skräddarsydda konsultuppdrag och avancerade projekt där vi erbjuder allt från skåpsbyggnation till elinstallation och PLC-programmering. I vår anläggning i Jönköping har vi en fullutrustad prototypverkstad och monteringsverksamhet.

m2m 2020 foto Johnny Lindgren - 54 av 10

Ett enda samtal kan

nå långt.

Vill ni också dra fördelar av att digitalisera era produkter eller verksamhet? Kontakta oss för att få hjälp med att hitta en lösning som passar just er.

Autmation
bottom of page