Orwak Connect

//Orwak Connect
Orwak Connect2020-01-29T20:43:53+01:00

Project Description

Med vår plattform Purplepoint har vi skapat en unik lösning till Orwak. Utmaningen var att på kort tid utveckla en kostnadseffektiv molnlösning till deras komprimatorer. Maskinerna bestyckas med vårt kommunikationskort och kopplar upp sig var de än befinner sig i världen. Insamling av data sker kontinuerligt och ger mervärden både för användaren och Orwak själva. Service baseras på data som är insamlat och ger en otroligt pricksäker felanalys. Detta medför att servicepersonal vet vad felet är innan de åker på plats hos kunden och kan ta med sig rätt reservdelar för en snabbare service och ökad tillgänglighet av maskinerna för kunderna. Lösningen innehåller naturligtvis notifieringar både till kunden och till servicepersonal.

Vår IoT plattform Purplepoint är utvecklad gör just såna här ändamål. Vi har kommunikation, lagring och hårdvara klar för att koppla upp maskiner och tillsammans med kundens kunskap om deras marknad är vi en suverän partner när det kommer till att hjälpa kunder i deras IoT satsning. Purpelpoint tillsammans med vår mångåriga erfarenhet är vårt recept för framgång.

Om Orwak:

Marknadsledande leverantör av komprimerande utrustning

ATS-Orwak är marknadsledande leverantör av komprimerande avfallsutrustning. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och har som specialitet att erbjuda marknaden maskiner och teknik för volymreduktion av avfall och restprodukter som måste transporteras vidare från uppkomstkällan till avsättning.

Vi levererar avfallskomprimatorer, balpressar och rullkrossar till våra kunder för deras optimering av transporter och tömning av avfall. Med vår kunskap hjälper vi våra kunder med tidseffektiva lösningar för att hantera restprodukter vid källan.

Våra komprimatorer möjliggör också lagring av avfallet utomhus i snygga brandsäkra containrar utan att dyr produktions- och lageryta inomhus behöver användas. Via vårt systerbolag Service Link har vi tillgång till en rikstäckande serviceorganisation som säkrar driften hos våra kunder.

Från och med 1 december 2017 driver bolaget försäljningen av systerbolaget Orwaks produkter på den svenska marknaden. Orwak har utvecklat och tillverkat komprimeringsutrustning sedan 1971 och deras huvudkontor och moderna produktionsenhet finns i småländska Sävsjö. ATS-Orwak ingår i koncernen San Sac Group.

Project Details

Categories: