Lansering av Purplepoint

//Lansering av Purplepoint

Vår plattform utvecklas och växer!

Nu lanserar vi vår nya IoT plattform Purplepoint. Vi har kompletterat med ny egenutvecklad hårdvara. Vi tröttnade på att aldrig hitta rätt hårdvara för att användas för uppkoppling mot maskiners styrsystem så vi utvecklade en egen! Självklart ska det gå snabbt och enkelt vid en integration mot en maskin. Inte som idag när det krävs dyr hårdvara och sedan många kostsamma ingenjörstimmar ovanpå det. Purplepoint möjliggör att det äntligen görs snabbt och kostnadseffektivt. Med vår mångåriga erfarenhet har vi utvecklat marknadens bästa Industri 4.0 pryl. Med Purplepoint kan man enkelt få alla sina maskiner att prata med varandra och samtidigt tala om för omvärlden hur de mår och producerar, och allt detta trådlöst! Vårt trådlösa mesh nätverk är industrianpassat och klarar extremt tuffa miljöer som en tillverkande industri kan vara. Koppla därefter ihop informationen med ert affärssystem via vårt API i Purplepoint Cloud.

Purplepoint är även tänkt att kunna användas som en kommunikationsplattform för sensorer. Vi har utvecklat ett Development Board för att otroligt snabbt och kostnadseffektivt kunna göra prototyper av sensorer eller kopplingar mot maskiner. Samma kort är även utvecklat för att kunna implementeras i ett befintligt styrsystem eller produkt. Kortet kommunicerar på kretskortnivå med t.ex. en processor i er produkt och gör den komplett för uppkoppling mot molnet.

Purplepoint Cloud samlar in data från allt som är inkopplat och presenterar detta med hjälp av en dashboard och olika widgetar. Kommunikationen är naturligtvis baserad på högsta tänkbara säkerhetsnivå.

Läs mer om Purplepoint här.

2019-01-02T22:21:08+00:002017/04/01|