ICA ger ökat förtroende

/, Purplepoint/ICA ger ökat förtroende

I samband med försäljningen av överordnat system och 69 st DN-11 till ICA:s utbyggnad i Helsingborg får M2M och Portsystem ytterligare förtroende att även leverera en helhet för deras hantering av fordon in och ut på terminalen. Vår systemplattform M2M DataCenter ska ligga som grund till hela flödet och presentation för trafikledningen. I hela affären ingår det integration med 5 olika system. Detta för att ICA strävar efter att bara ha ett system att arbeta i.

Vår plattform och DockNET i detta fallet tillsammans med styrskåpet DN-11 ger just de möjligheter som ICA är ute efter. Att via DN-11:s inbyggda 7″ touchdisplay kunna kommunicera med trafikledningen och förmedla information till arbetare i och omkring porten är en av de stora fördelarna som ICA ser med systemet. Att även kunna få utnyttjandegrad och effektivitet presenterat i klartext är ytterligare en funktion som avgjorde valet av system. Denna typen av helhet är något som efterfrågas mer och mer på marknaden och ICA väljer att satsa fullt ut. Med tanke på att terminalen i Helsingborg kommer att ta emot 1000 fordon varje dygn inom ett par år så krävs det att systemen är stabila och lättanvända.

Vi är naturligtvis stolta och glada att ha fått detta förtroendet och ser detta som ytterligare ett kvitto på att vi som leverantör både har rätt kompetens och produkter.

2019-01-02T22:21:08+01:002014/09/20|