DN-11

/DN-11
DN-112019-01-02T22:21:02+00:00
DN-11-optioner

Världens smartaste portstyrning

Låt oss presentera ett nytt steg i evolutionen för portstyrningar. I många år har traditionella portstyrningar tagit steget att bli enkla och ”billiga” för att på så sätt spara pengar åt kunderna. Men vi har vänt på det! Varför göra en styrning som är så billig som möjligt när det går att göra en mycket mer avancerad styrning som tjänar pengar åt våra kunder genom att helt enkelt vara smartare. Jämför man t.ex. priser på mobiltelefoner så har det gått från att priserna sjunker till att priserna faktiskt stigit. Mobiltelefoner är idag bestyckade med mer avancerad hårdvara för att klara av att bemöta de krav som numera ställs på en ”Smartphone” som används till ALLT. Vår idé är jämförbar eftersom vi tänker oss att vårt styrskåp DN-11 ska hjälpa kunden med fler saker än vad den ursprungligen var tänkt för. Ett styrskåp är inte bara en ”dum burk” som ”bara” ska styra en port eller dockningshus utan ska ses som en informationsförmedlare. Med hjälp av den 7″ stora touchdisplayen går det att kommunicera mellan systemet och operatören. Eftersom vårt styrskåp innehåller en dator kan vi skapa funktionalitet som tidigare inte varit möjlig. Dagens teknik tillåter att vi kan skapa funktioner som på ett väldigt effektivt sätt hjälper våra kunder i deras dagliga arbete. DN-11 som vår senaste skapelse heter talar om för kunden vad som är orsaken till att arbetet runt och omkring porthålet inte är så effektiv som den borde vara. Vi vill hjälpa till precis där det händer, i porthålet.

DN-11 är en allt-i-ett styrning (port, vädertätning, lastbrygga).

Kontakta oss för mer information om funktioner i DN-11.

 

Enkelhet, känsla, skalbarhet, dynamik

Detta är vad vi tagit fasta på när vi skapade vårt nya koncept kring styrning av industriportar och dockningar. Vi ville ha enkelheten i användargränssnittet, känslan i grafiken, skalbarheten i konfigurationen av port/dockning och dynamiken i hur vi kan variera utseende och funktioner efter kundbehov.

Att använda en touchdisplay i styrningen var en självklarhet. Möjligheten det skapar, att vara flexibel efter kundbehov och framtida behov, är oslagbar. Att kunna kommunicera från ett överordnat system ända ner på portnivå är en viktig del i vårt systemtänk.

Vårt styrskåp DN-11 bygger på grundtanken att det inte ska finnas några begränsningar. När våra kunder investerar i en hårdvara ska det finnas möjligheter för framtiden, inga begränsningar. Därför är DN-11 byggd med skalbarhet. Om en ny funktion krävs i framtiden behövs endast en komplettering av I/O-signaler och en konfigurering i mjukvaran. Vill man t.ex. komplettera en port med ett dockningshus kompletteras DN-11 enkelt med de I/O som krävs och mjukvaran konfigureras efter de nya förutsättningarna.

DN-11-Mockup

 

Exempel på vyer i DN-11

Några kunder som använder våra styrskåp & system